lauantai, syyskuu 19, 2020

Haluatko alkaa Porokummiksi?

Olette ehkä Lapissa matkaillessanne tai muuten tutustuneet poroihin ja haluaisitte tietää enemmän niistä ja niiden elämästä.Alkamalla kummiksi jollekin poroistamme teillä on siihen mahdollisuus.

Kummi on mukana kummiporon elämän tärkeissä tapahtumissa. Kummi saa kummitodistuksen, jossa on kuva ja tietoa kummiporosta. Tietysti lähetämme teille tietoa ja kuvia kummiporostanne muutaman kerran vuodessa.

 

 

 

Yhden poron kummius yhden vuoden ajaksi maksaa 120 €. Vuoden aikana kummius on peruttavissa molemmin puolin. Maksua ei palauteta, vaikka kummi peruisi kummiuden.

Kummimaksu käytetään kummiporon ruokakustannuksiin. Mahdollisista eläinlääkärikuluista vastaamme itse.

Yhdellä porolla voi olla useampi kummi. Kummius on symbolinen eli se ei velvoita mitenkään poron muuhun ylläpitoon tai omistukseen.

Olemme vuosien kuluessa auttaneet monia poroja. Luonnossa syntynyt poronvasa voi jostain syystä menettää emänsä ja jäädä yksin. Tällaisia orpoja poronvasoja syötämme tuttipullolla ja niiden vahvistuttua totutamme ne omaan laumaamme.

Kiinnostuitteko porokummiudesta? Haluatteko tietää siitä enemmän? Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä, sähköpostiosoitteemme on: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.