lauantai, lokakuu 31, 2020

 

Suljettu talvikauteen asti

Porotilamme on auki vain tilauksesta. Ajanvaraus: 2 vrk. ennen saapumista Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 452573432)

 

  

Pieni käynti porotilalla

Pihapiirissämme aitauksessa tapaatte kesyjä poroja ja pääsette tutustumaan poroihin hyvin läheltä. Kerromme teille porojen elämästä, voitte taputella poroja ja ottaa valokuvia muistoksi käynnistänne.

Tervetuloa Mourujärvelle!

Kesto: Noin 30 minuuttia

Milloin: Heinäkuussa - syyskuun puoliväliin

Hinta: Aikuiset 15 € / lapset (4-11 vuotta) 10 €

Ilmoittautuminen: Pyydämme Teitä ilmoittamaan tulostanne vähintään 2 päivää etukäteen osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 45 2573432.

Henkilömäärä: max. 2-6 henkilöä

   

 

Tutustu poroihimme

Uppoudu porojen mielenkiintoiseen maailmaan. Aitauksessa omassa pihapiirissämme tapaatte kesyjä poroja. Täällä pääsette tutustumaan poroihin läheltä samalla kun kerromme niiden elintavoista ja elämästä. Tulette varmasti ihastumaan tähän ihanaan eläimeen! Huomaatte, kuinka ainutlaatuisia porot ovat ja ymmärrätte, miksi me rakastamme näitä eläimiä!

Aitauksessa voitte myös rapsutella poroja ja ottaa valokuvia niistä.

Poroihin tutustumisen jälkeen tarjoamme kodassa kahvia tai teetä pienen makean leivonnaisen kera.

Kodassa kerromme myös lisää porojen elämästä ja poronhoidosta Lapissa. Suurten valokuvien avulla selvitämme Teille, mitä kaikkea tapahtuu poron vuodenkierron aikana. Ja tietysti kerromme myös muutamia sattumuksia ja tarinoita meidän omasta "poroperheestämme".

Tervetuloa Mourujärvelle!

Kesto: Noin 1 ½ tuntia

Milloin: Heinäkuussa - syyskuun puoliväliin

Hinta: Aikuiset 50 € / lapset (4-11 vuotta) 40 €

Ilmoittautuminen: Pyydämme Teitä ilmoittamaan tulostanne vähintään 2 päivää etukäteen osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 45 2573432.

Henkilömäärä: max. 2-6 henkilöä


Suurempi ryhmä: Kysy lisätietoa.

   

 

Ailon maailma kesällä

Aitauksessa omassa pihapiirissämme pääset tutustumaan poroihin hyvin läheltä ja kerromme aluksi myös muutamia asioita porojen elämästä. Pian huomaatte, kuinka ihania ja ainutlaatuisia porot ovat ja miksi me pidämme poroista niin paljon.  Poroja voi rapsutella ja voitte ottaa niistä kuvia.

Poromme ovat elokuvatähtiä! Teemme pienen kävelyn, jonka aikana näytämme muutamia kuvauspaikkoja "Ailo pienen poron seikkailu"- elokuvasta, koska jotkut kohtaukset kuvattiin ihan meidän lähellämme. Kävelyllä kuljemme kanssanne myös läpi metsän, jossa puut ovat yli 200 vuotta vanhoja. Näin vanhat metsät alkavat olla Lapissa harvinaisuus, koska Lapissa vanhoja metsiä valitettavasti hakataan koko ajan.
Pienen kävelyn jälkeen istahdamme kotaan, missä tarjoamme Teille pienen lautasellisen paikallisia erikoisuuksia. Jälkiruuaksi tarjoamme kahvia tai teetä ja kakkua.

Lopuksi juttelemme vielä lisää porojen elämästä ja poronhoidosta Lapissa. Suurten valokuvien avulla kerromme, mitä tapahtuu poron vuodenkierron aikana. Ja tietysti kerromme muutamia sattumuksia ja tarinoita meidän omasta "poroperheestämme".

Tietenkin kerromme myös jotain "Ailo pienen poron seikkailu"- elokuva synnystä. Näytämme valokuvia kuvauksista, joissa osa meidän poroistamme ovat tärkeissä rooleissa. Autoimme kuvauksissa myös antamalla elokuvan tekijöiden käyttöön omaa tietoamme poroista. Ja tietenkin voit tutustua elokuvan pääosan näyttelijään Ailoon! Hän on kasvanut upeaksi nuoreksi poroksi.

Kesto: Noin 2 ½ tuntia

Milloin: Heinäkuussa - syyskuun puoliväliin

Hinta: Aikuiset 80 € / Lapset (4-11 vuotta) 60 €

Ilmoittautuminen: Pyydämme Teitä ilmoittamaan tulostanne vähintään 3 päivää etukäteen osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai +358 45 2573432.

Henkilömäärä: 2-6 henkilöä

     

 

       

 

Huomioonotettavaa

Hinnat sisältävät alv.

Lapsihinta koskee 4-11 vuotiaita. Alle 4-vuotiaat vanhemman kanssa ilmaiseksi.

Palvelukielet: suomi ja saksa

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.