lauantai, lokakuu 31, 2020

Pieni porotilamme

Ylitalon Poromatkailu sijaitsee lähellä Mourujärven kylää, noin 31 km Posion keskustasta ja 90 km Kuusamosta. Alajärven rantaan on noin 400 m ja pienen Honkalammen rantaan vain 200 m. Me itse asumme porotilallamme ja taloomme on majoituksestanne noin 100 m. Poromme asustavat pihapiirimme aitauksessa.

 

   

 

Rentouttava ja yksilöllinen loma

Majoitustilamme sijaitsevat pienessä ympyrän muotoisessa “kylässä”, jonne olemme siirtäneet mm. vanhan hirsiladon. Meille on tärkeää vieraidemme henkilökohtainen palvelu ja siksi majoitamme kerralla vain 2-6 henkilöä (minimi kaksi yötä).

Vieraamme aterioivat yhdessä meidän kanssamme omassa kodissamme.

Tarjoamme aitoja lappilaisia ruokia. Illalla pääset rentoutumaan puulämmitteisessä saunassa. Halutessanne voitte jopa tehdä pienen kävelyretken porojen kanssa.

 

   

 

Poro-ohjelmat

Kerromme teille poroista ja Lapin luonnosta ja sen ainutkertaisuudesta, jota tulee suojella. Kannatamme vain sellaista matkailua, joka toimii yhdessä luonnon kanssa. Siksi ryhmämme ovat aina pieniä.

Porot ovat elämämme!

Arvostamme ja kunnioitamme porojamme ja teemme kaikkemme niiden hyvinvoinnin puolesta. Joidenkin vasojen emät eivät ole pystyneet itse huolehtimaan pienokaisistaan joten olemme kasvattaneet ne tuttipullomaidolla ja vähitellen totuttaneet ne muuhun laumaan.

Lähelle poroja

Meillä, jos missään, pääsette läheltä seuraamaan porojen elämää ja niiden tapoja ja pian huomaatte, kuinka ihania eläimiä porot ovat.