Ailon maailma kesällä (3 yötä Porotilalla)

Yöpyminen ei tämä kesällä – vain ohjelmat

Ailon maailma kesällä

Kesällä ja syksyllä 3 yötä Ailo-poron kotitilalla.

Meillä vietät takuulla ainutlaatuisen loman läheistesi kanssa omassa rauhassa! Tarjoamme tämän tuotteen vain yhdelle seurueelle kerrallaan, jotta voimme taata rauhan, rentoutumisen ja aidon kosketuksen Lapin luontoon.

Tilallamme pääsette tutustumaan läheltä Lapin uljaimpaan eläimeen eri poroon. Meille jokainen kotiporo on yksilöllinen perheenjäsen. Rapsutamme, puhuttelemme porojamme sekä opimme niiltä joka päivä jotain uutta. Meille on sydämen asia jakaa yhteytemme poroihin sekä tarjota myös asiakkaillemme mahdollisuuden tähän yhteyteen.

Yksi poroistamme on elokuvasta tunnettu Ailo, oikealta nimeltään Prinssi. Tämä ranskalais-suomalainen elokuva Ailo – pienen poron suuri seikkailu kuvattiin osittain täällä kotitilamme.

Kerromme teille myös Ailo-elokuvan kuvauksista, porojen elämästä ja poronhoidosta Lapissa.

Kesällä voitte majoittua suuressa lämpimässä kodassamme tai romanttisessa saunamajassamme. Kodassa yöpyminen on upea kokemus esimerkiksi perheelle, ystäväporukalle tai pariskunnalle.

Kodassa majoittuessanne myös sauna on käytössänne. Sauna on oikea puilla lämmitettävä sauna ja pesuvesi lämpenee isossa padassa kiukaan vieressä. Sauna sijaitsee vastapäätä kotaa.

Kaikki ateriat aamiaisesta illalliseen tarjoamme kotipirtissämme. Syötte yhdessä meidän kanssamme kotiruokaa ja paikallisia herkkuja (tarjolla on myös kasvisruokavaihtoehto).

  1. päivä:

13.00: Saapuminen porotilallemme, missä teitä odottaan pieni välipala, kahvi ja tee sekä kotona leivotut leivonnaiset. Välipalan jälkeen majoittuminen kotaan tai saunamajaan.

Iltapäivällä: Tutustutte lähemmin poroihimme iltaruokinnalla. Nyt pääsette tapaamaan myös Ailoa, filmitähteämme. Ailo on kasvanut ja kehittynyt upeaksi nuoreksi poroksi.

Kello 18.30: Iltapala yhdessä meidän kanssamme. Tämän jälkeen voitte saunoa ja vain rentoutua.

2. päivä:

Kello 8.30: Aamiainen kanssamme.

Aamiaisen jälkeen teillä on vapaata aikaa. Kello 13.00 lähtien kerromme teille pirtissämme mielenkiintoisia asioita poroista ja poronhoidosta. Suurten valokuvien avulla selvitämme teille, mitä kaikkea tapahtuu poron vuodenkierron aikana. Ja tietysti kerromme myös muutamia sattumuksia ja tarinoita omasta “poroperheestämme”. Kerromme myös Ailo-elokuvan kuvauksista. Näette valokuvia, joita on otettu kuvauksista. Välillä tarjoilemme kahvia ja teetä kotitekoisten leivonnaisten kera.

Tämän jälkeen teillä on vapaata aikaa. Ja ehkä haluatte vielä osallistua porojen iltaruokintaan.

Klo 18.30: Illallinen yhdessä meidän kanssamme.

3. päivä:

Kello 8.30: Aamiainen kanssamme.

Aamiaisen jälkeen teillä on vapaata aikaa. Haluatteko ehkä käydä kävelyllä läheisessä metsässä nauttimassa hiljaisuudesta ja rauhasta? Tässä metsässä jotkut puut ovat jopa 250-350 vuotta vanhoja! Näin vanhat metsät alkavat olla jo harvinaisia, koska vanhoja metsiä hakataan yhä enemmän. Me emme tee sitä, suojelemme metsäämme. Tai ehkä haluatte soutelemaan soutuveneellä (pelastusliivejä on saatavana) pienellä lammellamme, missä meillä on myös laituri ja penkki levähdystä varten.

Ja kaikki ne, jotka eivät ole vielä nähneet “Ailo-pienen poron suuri seikkailu -elokuvaa”, voivat nyt viimeistään katsoa elokuvan yhdessä meidän kanssamme kello 13.30 pirtissä.

Ellette halua katsoa elokuvaa, voitte jatkaa vapaata aikaanne vaikka pienellä pyöräretkellä (2 aikuisten polkupyörää ja 1 lasten pyörä, vakiomallit).

Iltapäivällä on vielä mahdollisuus osallistua kanssamme porojen iltaruokintaan.

Kello 18.30: Illallinen yhdessä meidän kanssamme.

4.päivä:

Kello 8.30: Aamiainen kanssamme. Myöhemmin halutessanne voitte vielä käydä sanomassa poroillemme “Hei, hei!” Kello 12.00 välipala tai lounaspaketti, jos lähdette aamiaisen jälkeen.

Lähtö kello 13.00.

 

3 yön paketin hintaan sisältyy;

-Yöpyminen: kesällä kodassa tai saunamajassa

-3x aamiainen

-3x lämmin iltaruoka

-1x välipala saapumispäivänä

-1x välipala lähtöpäivä tai lounaspaketti, jos lähdettte aamiaisen jälkeen

-Kahvia ja teetä kotitekoisten leivonnaisten kera

-Saunan käyttö

-Jääkaappi, veden/kahvinkeitin kodassa

-Poro-ohjelma “Poron vuosi Lapissa (valokuvaesitys)”

-Soutuvene käytössä ilmaiseksi

-Polkupyörät käytössä ilmaiseksi (vakiomallit)

-Halutessanne porojen ruokkiminen kanssamme

-Petivaatteet, pyyhkeet, loppusiivous

-Alv

Hinta kodassa (2-6 henkilöä):

2 aikuista: 1095 € 

Lapsi (4-11 v.): 150 €

Lisähenkilö: 250 € 

Lisäyö: 100 €/henkilö 

Hinta saunatuvassa (vain 2 henkilöä):

2 aikuista: 995 € 

Lisäyö: 85 €/henkilö 

Huom: 3 yön paketti tarjoamme vain kesällä (heinäkuusta-syyskuun). Talvella vain viikkonpaketti.

Ilmoittautuminen ja varaus: Kysy vapaita paikkoja poromatkailu@gmail.com .

Lopullinen varaus tehdään sähköpostitse vähintään 7 (seitsemän) päivää ennen. Tämän jälkeen lähetämme varausvahvistuksen. Lopullisen maksun tulee olla maksettu tilillemme ennen saapumistanne.

Varausehdot, peruutus:

Peruutus 7-3 vrk ennen varauksen alkua 50 % varauksen arvosta. Peruutus alle 2 vrk ennen varauksen alkua 100 % varauksen arvosta.

Olette sydämellisesti tervetulleita Mourujärvelle Christinan, Mannen ja porojen luokse!

Alueellamme on myös muita erittäin hienoja retkikohteita:

Usein kysytyt kysymykset

Voit vastata asiakkaiden kysymyksiin täällä. Voit lisätä esimerkiksi linkkejä muille sivuille

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.