Majoitus


Elämyksellistä loma-asumista porotilallamme kesällä(min. 3 yön paketti)

Porotilallamme voitte majoittua viihtyisässä kuuden hengen kodassa tai kahden hengen romanttisessa saunamökissä. Molemmat sijaitsevat omalla rauhallisella pihallamme metsän reunassa. Ja mikä parasta, pääsette kokemaan, millaista on seurustella kesyjen porojemme kanssa! Porot nimittäin asuvat myös pihallamme suuressa aitauksessa.

Huom: 3 yön paketti tarjoamme vain kesällä (heinäkuusta-syyskuun). Talvella vain viikkonpaketti.

Lisätiedot miniperillöaika

Kota

Kotamme on rakennettu saamelaisten ikiaikaisen kodan alkuperäiseen muotoon. Tosin emme ole käyttäneet telttakangasta vaan kota on rakennettu puusta. Keskellä kotaa on avoin tulipaikka ja sen vieressä tiilestä muurattu hella, jossa voitte halutessanne itse pitää tulta. Toki tulen sammuessa ei kotaan tule kylmä -30 asteen pakkasellakaan, koska kota hyvin eristetty ja siellä on sähkölämmitys.

Kiinteiksi rakennetut sängyt on sijoitettu peräkkäin kodan seiniä myötäillen. Lukittavan sängynkannen alla voitte säilyttää tavaroitanne. Lämmityspatterit on sijoitettu jokaisen sängyn ja seinän väliin. Kuusi metriä korkeassa kodassa nukkuminen on todellinen elämys! Päivisin viihtyisä kota on oma oleskeluhuoneenne, jos haluatte vain lepäillä tai lueskella.

Saunamaja

Romanttinen saunakamari kahdelle sijaitsee kotaa vastapäätä. Sauna on oikea puilla lämmitettävä sauna ja pesuvesi lämpenee isossa padassa kiukaan vieressä. Saunoa voitte joka päivä. Ja mikä virkistävämpää kuin talvella kieriskellä puhtaassa, valkeassa puuterilumessa saunomisen välillä. Kesällä voitte vilvoitella saunamökin terassilla majan takana, piilossa katseilta.

Saunakamarissa on sievä kamiina, johon voitte sytyttää tulet tunnelmaa ja ihanaa lämpöä luomaan (kamarin tasaisesta lämmityksestä huolehtivat sähköpatterit).

Minimiperilläoloaika

Kesä/syksy: Minimiyöpyminen ”3 päivän paketti”.

3 yöllä saunatupa tai saunatupa+kota yhdessä tai ”viikkopaketti” 7 yöllä saunatupa+kota.

Talvi: vain “7 yön viikkopaketti”. Jos kapasiteettia on vapaana, myös “3 päivän paketti”. 3 yöllä vain saunatupa+kota yhdessä.

Ilmoittautuminen yöpymiseen

Pyydämme Teitä ilmoittamaan tulostanne vähintään 6 päivää etukäteen osoitteessa poromatkailu@gmail.com tai 045 2573432.

Piha-alue

Kota, saunamaja ja vessat (siisti, sähköistetty ulkovessa) sijaitsevat oman pihamme vieressä omalla alueellaan, joka on aidattu pyöreään muotoon vanhanaikaisella vinopuuaidalla. Olemme siirtäneet alueelle myös kaksi vanhaa kauniisti harmaantunutta riiheä. Yhdessä nämä pieteetillä rakennetut rakennukset muodostavat kauniin vanhan pihapiirin.

Sähkö ja vesi

Majoitusalueella ei ole juoksevaa vettä. Vesi tuodaan talosta vanhanajan mukaisesti hinkeillä ja tonkilla. Halutessanne voitte itse hakea veden läheltä talostamme, kesäisin lykättävillä maitokärryillä ja talvella vetokelkalla. Se, jos mikä, tuo muistoja menneistä ajoista!

Ateriat

Lomanne aikana Teidän ei tarvitse huolehtia aamiaisesta ja ruokailuista. Ateriat valmistetaan ja tarjoillaan omassa “pirtissämme”. Syötte yhdessä meidän kanssamme oikeaa kotiruokaa ja paikallisia herkkuja. Kodassa on kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiat ja jääkaappi.

Mahdollisista allergioista ja erityisruokavalioista pyydämme ilmoittamaan hyvissä ajoin ennen saapumistanne.

Kotieläimet ja karavaanarit

Rakastamme kaikkia eläimiä, mutta valitettavasti emme voi ottaa vieraita lemmikkejä majoitustiloihimme ja pihallemme. Jotkut omista poroistamme liikkuvat osittain vapaana pihallamme ja saattaa alueelle eksyä myös muita, vapaana metsässä kulkevia poroja.

Asuntoauto- tai -vaunualuetta meillä ei ole tarjolla.

Asuntovaunujen pysäköintipaikat löytyvät lähistöllä:

www.himmerki.com tai www.posiolapland.com

Usein kysytyt kysymykset

Voit vastata asiakkaiden kysymyksiin täällä. Voit lisätä esimerkiksi linkkejä muille sivuille

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.